Αρχική > Η εταιρία μας
NEWSLETTER

Εγγραφή

Με αγορές άνω των 50€, δωρεάν έξοδα αποστολής
Η εταιρία μας

 Οι «Εκδόσεις Γρηγόρη», ιδρύθηκαν το 1951 από τον Μιχαήλ Πέτρου Γρηγόρη και την σύζυγό του Κασσάνδρα Γρηγόρη.

 
Επιχείρηση οικογενειακή, με στίγμα την υπεύθυνη και σοβαρή παρουσία στο χώρο του βιβλίου, συμβάλλει από της ιδρύσεώς της στην εκπαιδευτική διαδικασία με βιβλία που απευθύνονται σε μαθητές, φοιτητές, σε εκπαιδευτικούς και στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό, σε συνεργασία με πληθώρα πανεπιστημιακών δασκάλων.
 
Ο προσανατολισμός των εκδόσεων είναι στους χώρους της φιλολογίας, της φιλοσοφίας, της παιδαγωγικής, της εκπαίδευσης, της ιστορίας, της γλωσσολογίας, της θεολογίας αλλά και στο καλό ποιοτικό παιδικό βιβλίο.
 
Οι «Εκδόσεις Γρηγόρη» εδώ και λίγο καιρό έχουν μεταστεγαστεί σε νέο ιδιόκτητο χώρο στην οδό Ιπποκράτους 43 στο κέντρο της Αθήνας.
 
Γνωστό σημείο συνάντησης εκπαιδευτικών, όλων των βαθμίδων, αποτελεί το «Βιβλιοπωλείο Γρηγόρη» που στεγάζεται στον αριθμό 71 της οδού Σόλωνος και παρέχει τις υπηρεσίες του, έχοντας χαρακτήρα γενικό και εξειδίκευση στην παιδαγωγική, στη φιλολογία, στη θεολογία και στα σχολικά βιβλία.
 
Η ατμόσφαιρα ζεστή και παραδοσιακή. Προσωπική γίνεται η σχέση με τους αναγνώστες που αναζητούν εδώ την ενημέρωση, τις ειδικές γνώσεις και τη φιλική εξυπηρέτηση. Αυτό άλλωστε ήταν εξαρχής το πνεύμα των ιδρυτών του Οίκου, πνεύμα το οποίο συνεχίζει να καλλιεργεί και σήμερα η δεύτερη γενιά.
 
Υπεύθυνη του βιβλιοπωλείου είναι η πρώτη θυγατέρα των ιδρυτών Λυδία, ενώ του Εκδοτικού Οίκου ο Δημήτρης Σεφεριάδης, σύζυγος της δεύτερης θυγατέρας των ιδρυτών, της Χριστίνας.
Copyright © 2013, Εκδόσεις Γρηγόρη, All rights reserved.